Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Aan de slag

Wat wij voor jou kunnen doen

Floreer Consultancy maakt de vertaalslag in het commercialiseren van de vegan en plant-based food branche. Enerzijds kunnen wij bedrijven voorzien van inzichten in de markt door middel van trendpresentaties en food inspiratie tours. Anderzijds adviseren en begeleiden we bedrijven om beter in te spelen op de groeiende vraag naar plantaardige producten. Wij zien grote mogelijkheden binnen deze markt en daarom is ons uitgangspunt om jouw bedrijf te helpen om de omzet te maximaliseren, door slimme keuzes te maken die passen bij de behoefte van de klant.

1:28

De zeven doelgroepen in de eiwittransitie

Masters in future food

Strategie en positionering

Wij brengen jouw marktpositie in kaart, bepalen de groeikansen en geven je de inzichten om een succes van je activiteiten in deze markt te maken.

Conceptontwikkeling

Jouw bedrijf wilt inspelen op de vegan vraag en daarmee een nieuw merk of product introduceren. Wij begeleiden en adviseren vanaf de eerste brainstorm sessie tot je retailstrategie.

Formule ontwikkeling

Je (her) ontwikkelt een retail formule en wilt hiermee beter inspelen op de bewuste consument. Wij denken mee van positionering tot presentatie en routing in de winkel.

Food inspiratie tours

Wij geven jouw bedrijf ook graag de inzichten in de vegan food retail branche. Dit combineren we met brainstorm en/ of inspiratie tours, zodat jouw bedrijf gelijk met deze inzichten aan de slag kan.

Markttoetreding

Van het huidige markt overzicht tot de positionering van jouw product en het klaarstomen voor een marktintroductie bij retail. Wij adviseren je van de concepttafel tot de introductie op het schap.

Product- en assortiment innovatie

Je wilt je producten veganizen of het assortiment uitbreiden, zodat je inspeelt op de vegan vraag. Wij adviseren en begeleiden in het gehele innovatie proces en werken hierin samen met productontwikkelaars.

Inspiratie & Publicaties

Lees meer over het laatste nieuws en de artikelen van Floreer Consultancy rondom vegan en plant-based food.