Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Contact

Floreer Consultancy

Ontstaan vanuit een visie om duurzaam, gezond én lekker eten toegankelijker te maken. Deze voorwaarden vormen namelijk de nieuwe standaard in de food branche. Onze ambitie: gezond eten betaalbaar, bereikbaar en aantrekkelijk voor iedereen. Wij helpen onze opdrachtgevers naar een future-proof organisatie. Wij werken graag samen met andere professionals die onze expertise aanvullen, zowel uit het retail vakgebied als de vegan branche.

Over Floor

Opgegroeid in een ondernemersfamilie die al meer dan 100 jaar actief is in de retail, was retail dagelijks het gespreksonderwerp aan de keukentafel. Het was dan ook geen vreemde stap om vanaf mijn achttiende zelf in de retail aan de slag te gaan. Afgestudeerd in Strategic Management (MSc) heb ik diverse trade marketing en category management rollen vervuld binnen non-food en food retail.

Sinds mijn twaalfde eet ik geen vlees meer en de afgelopen jaren heb ik me middels diverse projecten in de vega, vegan en plantaardige markt als commercieel expert bewezen. Met de oprichting van Floreer Consultancy breng ik mijn passie voor retail en vega(n) food samen.

Juridische gegevens:
KVK: 75443406
BTW: NL002311981B05